Cestování s dětmi. Jak na to?

Autíčka

Cestování dopravními prostředky již nemusí být takovým strašákem jako v minulosti, zvláště ne u dětí. Řada z nich trpí tzv. kinetózou při jízdě v autě nebo vlaku. Společnost Favea nabízí pomoc ve formě cucavých tablet s obsahem zázvorové silice – Autíčka při nevolnosti při cestování. Tablety jsou určeny dětem před jízdou. A jsou koncipovány pro krátký účinek.
Při delší jízdě je vhodné podání další tablety.

Cestování s dětmi. Jak na to?

Nejdůležitější je, aby se vaše dítě na cestování a dovolenou těšilo a při cestě se nenudilo. Nechejte vaše děti, aby si sami připravili na cestu vlastní baťůžek. Zabalí si svou oblíbenou hračku, knížku, časopis nebo cestovní hru. Vy na cestu kromě všech důležitých věcí nezapomeňte přibalit CD s oblíbenou pohádkou nebo písničkami. Připravte si pro děti jednoduché hry, tak abyste je zabavili. Kdo uvidí první traktor nebo vyhraje slovní kopanou, dostane v cíli o kopeček zmrzliny navíc… Tyto soutěže děti baví a cesta všem rychle uteče. Protože děti potřebují neustálý pohyb a pozornost, nezapomínejte dělat v průběhu cesty přestávky. Toto je ideální příležitost pro aktivní pohyb a také možnost, jak děti na zbytek cesty trošku unavit. Dávejte dětem často pít alespoň po malých dávkách.

Má-li dítě sklon ke kinetóze – tzv. cestovní nemoci, při které se objevují bolesti hlavy, závratě, nadměrné pocení, nevolnost a zvracení, podejte jim před cestou pomoc, kterou pro Vás vyvinula společnost Favea. Autíčka ve formě cucavých tablet s obsahem zázvorové silice. A protože chceme děti především bavit, tabletky vypadají jako autíčka, mají veselé barvy, jsou zcela přírodní a hlavně fungují. Jsou vhodné pro děti od tří let, mohou se používat při diabetu, alergii na lepek a na mléčný cukr laktózu. Kromě Autíček pro pohodlné cestování, které Vám cestu velmi ulehčí, nezapomeňte děti po celou cestu chválit, kdykoli je k tomu příležitost. Šťastnou cestu a dovolenou, na kterou vaše dítě nezapomene, a vy si odpočinete.