Produkty Favea získáte se slevou během akce PLAYBOY WEEK 2019

Nejen čtením živ jest člověk. Proto se český PLAYBOY rozhodl připravit na týden od 8. do 14. dubna 2019 první ročník rozsáhlé nákupní akce nazvané PLAYBOY WEEK.

V průběhu jednoho týdne budou mít nejen naši čtenáři a čtenářky, ale i všichni ostatní možnost nakupovat s velkými slevami v prodejních místech partnerů, kteří se akce účastní. Už teď víme, že jich bude hodně!

Nabídka je skutečně pestrá. Celkem se do akce zapojí téměř 160 firem (partnerů), jejichž produkty si budou moct lidé koupit v obchodech po celé České republice. Nákupy s výraznými slevami si může užít opravdu každý. A když říkáme každý, myslíme tím opravdu každý. I proto je mottem našeho eventu slogan Týden extrémních slev nejen pro chlapy.

A jak to proběhne? V dubnovém čísle časopisu PLAYBOY (v prodeji od 21. 3. 2019) budou vytištěny papírové kupony. Ty po předložení v obchodech označených nepřehlédnutelnou samolepkou PLAYBOY WEEK nebo zadáním unikátního kódu v partnerském e-shopu umožní čerpat zákazníkovi slevu v dané výši na konkrétní produkty v nabídce a koupit tak výrazně výhodněji než obvykle. Nákup si pak domů odnese ve stylové tašce s logem PLAYBOY WEEK.