Balíček imunity pro pedagogy

Český výrobce doplňků stravy společnost Favea Vám nabízí akční balíček na podporu imunity a tím přípravu Vašeho organismu na nadcházející podzimní a zimní sezónu. Balíček obsahuje 3 produkty zaměřené na podporu imunity zvláště u hlasově exponovaných profesí.

Bactoral 16 tbl. (běžná cena v lékárně 400-500 CZK) První orální probiotikum pro doplnění přátelského mikrobiomu krku, dutiny ústní a středouší. Obsahuje probiotickou kulturu Streptococcus salivarius K12, která tvoří peptidy salivaricin A2 a salivaricin B tzv. bakteriociny. Tato bakterie dokáže zaujmout strategické pozice v dutině ústní, nosohltanu a středouší a dokáže vytěsnit nežádoucí druhy. Studie dokazují, že Bactoral je schopen kolonizovat horní část dýchacích cest již 3 dny po prvním podání a je možno ho detekovat ještě 32 dní po vysazení.

ImuSeZin 60 tbl. (běžná cena v lékárně 250-280 CZK) Speciálně vyvinutý pro osoby nadměrně ohrožené působením volných radikálů, tedy zejména ty, které žijí v prostředí se zhoršeným životním prostředím, pracují ve zhoršených pracovních podmínkách nebo ohrožené stresem. Vitamín E, Selen a Zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Zinek a Selen přispívají ke správné funkci imunitního systému. Chlorela je známá svou schopností detoxikace a eliminace těžkých kovů z organismu. Kombinace účinných látek v přípravku představuje komplexní podporu zatíženého organismu.

Panthenol forte 30 tbl. (běžná cena v lékárně 110-140 CZK) Kyselina pantothenová přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání. Biotin přispívá k udržení normálního stavu sliznic. Fyziologický účinek obou vitamínů je dobrý pro zdravý životní styl a fitness hlasově exponovaných profesí: moderátorů, učitelů, herců, zpěváků, tlumočníků apod.

Balíček můžete zakoupit za zvýhodněnou cenu 590,- Kč na na našem e-shopu eshop.faveaplus.cz