Colostrum – koncentrovaná síla protilátek

Colostrum – unikátní přírodní koktejl protilátek, imunoaktivních molekul, vitamínů,
minerálů a regeneračních faktorů

Příroda zajistila lidem určitou míru dokonalosti, ale ne věčné trvání. Každého člověka čeká postupný úbytek kvality života. Současné snahy společnosti mají tendenci najít způsob života, kterým by byl oddálen předčasný nástup stárnutí organismu, byly by redukovány příznaky a těžkosti přicházející s fyziologickým (přirozeným) stárnutím.

Imunitní systém člověkavýsadní postavení v problematice týkající se prodloužení aktivního života a tvoří, spolu s nervovým a hormonálním systémem, jeden z pilířů zajišťující ideální chod organismu. Bohužel jeho schopnost odolávat vnějším a vnitřním vlivům (nemocem, toxickým látkám, stresu aj.) klesá a spolu s tímto jevem se také zhoršuje kvalita a činnost jiných orgánů. Na činnost imunity má vliv řada faktorů. Díky četným vědeckým studiím je nepochybné, že cílená péče „o zdraví imunity“ se s přibývajícím věkem člověku vrací a bezesporu vyplácí.

Colostrum (mlezivo) patří mezi unikátní dary přírody, které dokáží o zdraví velmi dobře pečovat. Tato forma prvního mléka s nažloutlou barvou je produkována matkou ihned po porodu a dává šanci novorozenci přežít. Z mléčných žláz je kolostrum vyměšováno pouze velmi krátkou dobu, poté se mění v bílé mléko. Colostrum je výjimečné svým nenahraditelným složením, je naplněné řadou prospěšných látek, proto je oprávněně označováno jako nejideálnější přírodní zdroj pečující o imunitní systém mladého i dospělého organismu.

Colostrum – dar z přírody plný zdraví

Přednostmi colostra je obsah nezbytných vitaminů, minerálů, nenasycených mastných kyselin, aminokyselin, mléčných cukrů, růstových a imunitních látek. Koktejl těchto jmenovaných substancí pomáhá čerstvě narozenému organismu udržovat silný imunitní systém v prvních dnech života, dávají mu dobrý základ pro růst.

Důležití bioaktivní činitelé bovinního colostra

Bovinní (kravské) colostrum je přírodní zbraň nabitá imunoaktivními molekulami zejména ve formě imunoglobulinů (protilátek) typu IgA, IgE, IgG, IgM, které dokonale rozeznávají nebezpečné mikroorganismy, usnadňují jejich odstranění a současně mohou neutralizovat jedovaté látky (toxiny). Další látkou obsaženou v bovinním colostru je lactoferin, který reguluje činnost imunitního systému. Významné jsou jeho účinky antibakteriální, antivirové.

Růstové faktory obsažené v kravském kolostru mají pozitivní vliv na regeneraci buněk i na celkový somatický (tělesný) růst. Lze ho tak zařadit mezi základní doplňky anti-aging (proti stárnutí), jako pomocníka a urychlovače regeneračních procesů pro stárnoucí svaly, kůži, kosti, chrupavky, nervové tkáně.

 

Colostrum Forte – doplněk stravy

Colostrum Forte v servíruje Vašemu tělu:

  • Hotové ochranné protilátky. Protilátky jsou základní složkou imunity, která potlačuje viry, bakterie a plísně.
  • Laktoferin – látka, která má antimikrobiální účinek, přenáší životně důležité železo a působí jako signální molekula v rámci imunitního systému.
  • Transfer faktor – celá řada růstových faktorů, které jsou nezbytné pro regeneraci tkání u mláděte i dospělého.
  • Prebiotické oligosacharidy, které příznivě podporují růst přátelské střevní mikrobioty.

Proč je důležitá enkapsulace?
Enkapsulací chráníme kolostrum před žaludečními šťávami. Zamezíme tím zničení účinných složek kyselým pH v žaludku.

V čem je Colostrum forte unikátní?
Modifikované uvolňování granulátu v ústech a ve střevě dělá z našeho kolostra světový unikát.

60 g Colostra navíc

v hodnotě 221,- Kč k balení Colostrum Forte 180 g
(akce platí při objednávce produktu Colostrum Forte 180 g na eshop.faveaplus.cz)