Probiolact NO DEP

    Probiolact NO DEP

    Lacticaseibacillus paracasei (Lpc-37™) je inovativní probiotické řešení pro podporu duševní pohody u dospělých a bylo klinicky prokázáno, že zvládá podpořit psychickou reakci mysli na stres.

    Kategorie: ,


    Přípravek lze koupit v internetové obchodě kliknutím na níže uvedený odkaz nebo ve všech lékárnách. Pokud ho lékárna na skladě nemá, může ho zpravidla ještě tentýž nebo následující den objednat a naskladnit.

    Koupit

    Popis

    ProbioLact NO DEP je doplněk stravy obsahující kombinaci důležitého probiotika Lpc-37® 17 x 109 CFU***/tbl. s vybranými B vitamíny přispívajícími k normálním psychickým funkcím, zahrnujícím schopnost koncentrace, učení, paměti a myšlení během vývoje dětí a adolescentů. Kombinace těchto tří B vitamínů také podporuje normální činnost nervové soustavy, která ovládá činnost všech orgánů v těle. Niacin samotný přispívá též k udržení normálního stavu sliznic a normálního stavu pokožky, což je důležité pro psychický stav mládeže adorující vzhled jedince. Probiotikum navozuje udržení homeostázy (stálosti vnitřního prostředí) k harmonizaci fyziologických procesů výživy – probiotická kultura je pro zdraví.

    Doporučené dávkování: 1 tableta denně, nejlépe během snídaně. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Doplňky stravy nejsou náhradou pestré stravy. Není určeno dětem do 3 let.

    Aktivní látky v 1 kapsli: Lactobacillus paracasei Lpc-37 (SD-5275) (87,5 mg, 17 x109 CFU*), Niacin (nikotinamid) (2,40 mg NE, 15 % DRHP**), Vitamín B1 (thiamin-mononitrát) (0,17 mg, 15 % DRHP**), Vitamín B6 (pyridoxin-hydrochlorid) (0,21 mg, 15 % DRHP**)

    * DRHP denní referenční hodnota příjmu | ** DRHP není stanovena | ***CFU colony-forming unit (kolonie tvořící jednotky) při výstupní kontrole z výroby

    Pro odbornou veřejnost

    Leták pro odbornou veřejnost ve formátu PDF