ImuSeZin – pro dobrou obranyschopnost organismu

ImuSeZin – doplněk stravy

Speciálně vyvinutý pro osoby nadměrně ohrožené působením volných radikálů, tedy zejména ty, kteří žijí v prostředí se zhoršeným životním prostředím, pracují ve zhoršených pracovních podmínkách nebo jsou ohroženi stresem. Vitamín E, Selen a Zinek přispívají k ochraně buněk před oxidativním stresem. Zinek a Selen přispívají ke správné funkci imunitního systému. Chlorela je známá svou schopností detoxikace a eliminace těžkých kovů z organismu. Kombinace účinných látek v přípravku představuje komplexní podporu zatíženého organismu.

Chlorela je mikroskopická řasa, která má ze všech známých zelených rostlin nejvyšší obsah chlorofylu. Chlorella obsahuje CGF (Chlorella Growth Factor – směs vitamínů, minerálů, aminokyselin a dalších látek jako nukleové kyseliny atp.) což je růstový faktor, který má fyziologický účinek. Tyto faktory se ve spolupráci s ostatními podílejí na pročištění organismu a udržení zdraví. Vědecké poznatky dokládají, že mezi činností nervové soustavy, hormonální regulací a imunitním systémem v lidském organismu existují těsné vazby a spolupráce. Často je narušujeme vědomě i nevědomě, špatnou skladbou stravy, vysokým kalorickým příjmem, narušeným životním prostředím a stresy. Současný způsob našeho uspěchaného životního stylu vede k poškozování buněk, enzymů, tkání a přispívá k řadě onemocnění a problémů. Chlorella pomáhá napravovat následky našich dietních prohřešků. Je jedním z nejlepších přírodních zdrojů vitamínů, minerálů a bílkovin, které našemu tělu chybí.

Vitamín E je nejdůležitější antioxidant v těle. Jako takový chrání buňky před oxidačním stresem a účinky volných radikálů, proto pomáhá zpomalovat stárnutí a prokazatelně působí i jako prevence proti nádorovému bujení. Údajně také zlepšuje hojení ran. Má také pozitivní účinky na tvorbu pohlavních buněk, zvyšuje plodnost a podporuje činnost nervového systému.

Selen je v organismu nezbytný pro velkou řadu metabolických procesů. Selen přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem, k normální funkci imunitního systému, k udržení zdravého stavu vlasů a nehtů a ke správné činnosti štítné žlázy.

Zinek patří mezi prvky, které mají velmi významný vliv na správný vývoj všech živých organizmů rostlinných i živočišných. Přítomnost zinku v organizmu je nezbytnou podmínkou pro správné fungování řady enzymatických systémů. Přítomnost zinku v potravě je důležitá nejen v době růstu organizmu, kde jeho nedostatek vede k opožďování tělesného i duševního dospívání, ale i v dospělosti. Nedostatečné množství zinku v potravě totiž způsobuje nechtěný úbytek na váze, pomalé hojení ran, zhoršování paměti a smyslové poruchy – především zrakové, čichové. Zinek je přítomen v poměrně značném množství ve spermatu a jeho dostatek v potravě je podmínkou pro správný pohlavní vývoj i dokonalou funkci pohlavních orgánů mužů. Zinek přispívá k normální funkci imunitního systému podílí se na procesu dělení buněk – některé důležité enzymy např. thymulin potřebují zinek pro vývoj obranných buněk v brzlíku (thymu).

 

Vyzkoušejte ImuSeZin s 20 % slevou

(akce platí při objednávce produktu ImuSeZin na eshop.faveaplus.cz)